Tijd voor iets nieuws aan de muur op kantoor of thuis?

Kies voor een mooi foto kunstwerk, dat is betaalbare kunst voor elk budget! Alle foto’s (en Art-Werk) op deze website betreffen uniek eigen werk en zijn te koop. Ik verkoop mijn foto’s en kunst afdrukken bij voorkeur via Werk aan de Muur.

Zie Webshop Marianne van der Zee

Mocht u de foto graag bij een andere afdrukcentrale of voor een ander doel willen gebruiken is in overleg het aanleveren van een digitaal bestand met hoge resolutie ook mogelijk.

Prijsindicaties (per 10-02-2024) bij foto afdrukformaat van 50 x 75 cm:

Afdruk op Art frame     € 128,–
Afdruk op Canvas         € 131,–
Afdruk op Xpozer         € 147,–
Afdruk op Aluminium   € 248,–
Afdruk op HD metal     € 224,–
Afdruk op Acryl glas     € 347,–

Houd bij het kiezen van het materiaal rekening met het onderwerp. Zie de voorbeelden bij Werk aan de Muur onder info. Zelf vind ik de intentie van een foto afgedrukt op glad materiaal vaak het mooist uitkomen. Maar smaken verschillen natuurlijk 🙂

Foto copyright:

Alle foto’s op deze en alle andere Marianne-Art sites zijn eigendom van Marianne van der Zee. Het is gebruikers niet toegestaan om één of meer van deze foto’s in welke vorm dan ook te gebruiken zonder vooraf gegeven schriftelijke toestemming van Marianne van der Zee.
E-mail: info@marianne-art.nl

All photo’s (photography) appearing on this site or any other Marianne-Art site are the property of Marianne van der Zee. Users are prohibited from using any of the photo’s without the prior written consent of Marianne van der Zee.
E-mail: info@marianne-art.nl